Sundby U16 Øst blev nummer 2 i Prag Spring Cup

0
935

Det var en blandet oplevelse, da Sundby Boldklubs U16-piger i påsken deltog i Spring Cup i Prag. Klubben har sendt denne artikel fra turen, som sluttede med sølvmedaljer:

26 Sundbypiger fra U16 årgangen tog sammen turen til Prag for at spille Spring Cup. Det ene hold i Girls15 og det andet i Girls17 rækken. Turen og sammenholdet var godt, men hverken Prag, turneringen eller rejsearrangøren kan anbefales, så står nogen og overvejer en tur den vej, så spørg gerne hvem der arrangerede turen og undgå dem.

Holdet i U15-rækken missede desværre at gå videre fra indledende runde mod Sparta Prag, Kolding Nord og München, men U16 holdet i U17-rækken gik hele vejen til finalen, hvor et par dumme fejl blev udslagsgivende i finalenederlaget på 2-0 til SteDoCo Girls Academy fra Holland med 2 01’ere, 14 00’ere og 2 99’ere på holdkortet. Sundby og SteDoCo havde allerede krydset klinger i den indledende runde med et 0-0 resultat, men i finalen trak Sundbys hold med piger fra 03-01 det korteste strå og var på ny overmatchet fysisk, men gav hollænderne kamp til stregen, og gik faktisk skuffede fra banen efter en fantastisk fight mellem turneringens 2 bedste hold.

Næste kamp for Sundby U16 ØST er på lørdag mod Brøndby. Kom til Kløvermarken og lav noget larm!