3F-ligaen: Overblik over weekendens kampe

0
816

Når tredje runde af slutspillet går i gang, er der vigtige point og svære kampe på spil. FODBOLD FOR PIGER giver dig et overblik.

Af Sophie Lysholt

Efter to runder af slutspillet er Fortuna Hjørring og Brøndby ubesejrede, mens BSF har lidt to nederlag, Vejle og Kolding hentet et enkelt point hver og Skovbakken tre. Nu venter tredje runde, og igen er der vigtige point på spil.

Bronzegyser

I den ene af de tre kampe mødes Skovbakken og KoldingQ. Begge hold kandiderer til bronzemedaljerne og har syv point på henholdsvis tredje- og fjerdepladsen. Kampen kan blive afgørende for, hvem der i sidste ende snupper medaljerne, og set på de seneste resultater ser alt åbent ud. I sidste sæson snuppede holdene nemlig hver en 1-0 sejr, og ifølge KoldingQ-træner Daniel Theemann, er det ikke til at spå om resultatet.

”Jeg synes, vi matcher hinanden rigtig godt. Hvem der vinder afhænger af dagen.”

Tæt på

På Vejle Stadion kommer Fortuna Hjørring på besøg. Sidst de var det, var Vejle tættere på point mod storholdet end nogensinde. Fortuna Hjørring scorede nemlig først til 1-0 et minut inde i overtiden efter en fremragende indsats af Vejle-spillerne. Måske kan det lade sig gøre igen? De rødblusede fra Vejle leverede nemlig også en flot kamp i sidste weekend mod Brøndby. Der stod 1-1 indtil der var spillet 71. minutter.

Lokalopgør

I hovedstadsområdet tørner BSF og Brøndby sammen i et ægte lokalopgør. Holdene tæller flere spillere, der har været i begge klubber, og det plejer at være en særlig kamp for de to hold. Blandt andet har profilerne Rikke Sevecke, Sofie Svava og Nicoline Sørensen alle spillet i BSF.

Brøndby har endnu ikke vist slinger i valsen i deres to første kampe, men der er heller ikke plads til at træde forkert, hvis guldet skal havne på Vestegnen. I øjeblikket er Brøndby dog to point foran Fortuna.

BSF-Brøndby,  lørdag den 22. klokken 13.00 

KoldingQ-Skovbakken, lørdag den 22. klokken 13.00 

Vejle-Fortuna Hjørring, lørdag den 22. klokken 15.00 

Stilling efter to runder af slutspillet 2017