Svær VM-kvalifikation til Danmark

0
1190

Det bliver alt andet end nemt, hvis Danmark skal spille sig med til VM i Frankrig i 2019. Tirsdag blev der trukket lod til den kommende VM-kvalifikation, og Danmark kom i pulje med Sverige, Ukraine, Ungarn og Kroatien. Fire svære modstandere, som kræver, at Danmark skal yde sit allerbedste, konstaterer landstræner Nils Nielsen.

“Vi er havnet i en svær pulje – det er helt sikkert. Ukraine er et hårdt hold at møde på udebane, Ungarn har et kuld af unge spillere, som har fået rutine og fik mange point i den sidste kvalifikation og Kroatien lukker ikke mange mål ind. Og så er der Sverige, som jo notorisk er hårde ved os. Jeg synes ikke, at vi har været heldige med den lodtrækning og vi har ingen lette kampe, så vi skal være på tæerne hver gang,” siger han til dbu.dk

Der er syv europæiske puljer med i alt 35 nationer, og der er kun otte af disse, der kommer med til VM. De syv puljevindere går alle videre og så skal de fire bedste 2’ere spille om den sidste plads.

”Det er ikke nok bare at blive nummer to – vi skal være blandt de bedste toere og med vores gruppe er der ingen, der er oplagt til at nappe den plads,” siger Nils Nielsen.