U19-landsholdet åbnede Elite Round med storsejr

0
831

Det danske u19-landshold fik en solid start på Elite Round i Tyrkiet, hvor holdet spiller om kvalifikation til U19 EM. Danskerne mødte onsdag eftermiddag Tjekkiet i den første af tre kampe, og det blev til en solid sejr på 5-0.

KoldingQs Mille Gejl scorede til 1-0 og 2-0 i det 11. og 16. minut, og i det 33. minut gjorde Caroline Møller fra Fortuna Hjørring det til 3-0 på et straffespark, begået mod BSFs Sarah Jankovska.

I anden halvleg fik Brøndbys Maria ”Mini” Hovmark, som blev udtaget i sidste øjeblik, debut. Og den chance kan man roligt sige, at hun greb. Først stod hun klar, da Caroline Møller bankede et skud på den tjekkiske overligger. Den røg retur i feltet, hvor Maria Hovmark sendte den sikkert ind i målet til 4-0. Og i det 83. minut blev hun dobbelt målscore, da hun rundede den tjekkiske målmand og scorede til slutresultatet 5-0.

Danmark skal spille tre kampe ved Elite Round. Den næste spilles fredag, hvor modstanderen er England.