0
1863
BSF U18DM Dallas

Klubnyt | Af Cheftræner Svend Støvlbæk Hansen , Ballerup-Skovlunde Fodbold (Foto: Kim Hansen)

BSF U18DM var i Dallas i påsken med 4 kampe på 4 dage, så ugen op til dagens kamp har stået på lavt blus så alle kunne restituere godt og komme sig over jetlag. Måske var der stadig en snert af jetlag i det første minut – i hvert fald fik Kolding mulighed for at heade frit på mål i forbindelse med et hjørnespark, og det siger de ikke ”nej, tak” til. Så 0-1 efter 35 sekunder. Men så var det også slut med jetlag, for resten af første halvleg var det BSF der svingede taktstokken.

Det var to stærke hold og der var på banen med intention om at spille fodbold i alle spillets facetter. Der blev givet og taget i nærkampene, som blev tilset tæt at dagens yderst kompetente dommer – Frederikke Lydia Søkjær. Der blev skabt chancer i begge ender, men det var BSF, der fik skabt mest og havde overvægt i spillet. Et af de fine angreb udmunder da også i et indlæg, som Silke Seland er tæt på at få afsluttet på, men bolden rammer en knold og triller under hendes ellers sikre inderside. Heldigvis snyder den også Koldingforsvaret og Dajan Hashemi kan placere bolden forbi målmanden med en køligt spark. 1-1 efter en halv time, og BSF presser på for et føringsmål inden halvlegen.

BSF's Dejan Heshemi
BSF’s Dejan Heshemi

Som så ofte før, sidder BSF på det spillemæssige og Kolding er farlige på standardsituationer. Således sparker Kolding et frispark på overliggeren, og glubske angribere følger godt op, men BSF får afværget den farlige situation og får af flere omgange sparket bolden ud af kommunen.

2.halvleg starter med BSF dominans, men efter 10 minutter får Kolding tilspillet sig overtaget og dominerer kampen.

De skaber i denne periode et par muligheder, der godt kunne have udviklet sig, men det bliver dog aldrig helt farligt, da tilbagevendte Julie Bank Weltz og Amalie Littau stod sikkert i forsvaret som sidste skanse.

BSFs Julie Bank Weltz (til venstre) var tilbage i U18DM Ligaen efter 6 mdr. skadespause
og BSFs Amalie Littau (til højre)

BSF kæmper sig ind i kampen igen og får skabt nogle gode muligheder. Efter 20 minutter bliver Silke Seland, efter flot opbygning, spillet helt fri med målmanden, men hun kommer godt ud og får presset afslutningen forbi mål.

Lige som BSF fik spillet sig ind i kampen igen og vendt tilbage til sporet fra første halvleg, gik der alligevel koks i forsvarsmaskineriet, som Kolding flot udnytter til en scoring til 1-2 efter 70 min af kampen.

Det er tydeligt at BSF ikke er tilfreds med denne udvikling af kampen og de presser hårdt på for en udligning. Det meste af spillet foregår igen på Koldings banehalvdel og kort efter Koldings føringsmål, trækker Lærke Dreyer ind i banen og sparker over forsvar og målmand, men bolden tager undersiden af overliggeren og hopper ud i feltet og cleares af Kolding.

BSF's Lærke Dreyer
BSFs Lærke Dreyer

Det sidste kvarter presser BSF fortsat på, men Kolding forsvarer sig godt og selvom det er BSF på bolden det meste af tiden, så stoppes det effektivt af Kolding og kampen ender med en 1-2 sejr til Kolding.