U18 DM: Brøndby sejrede i tæt opgør

0
1311

Et af weekendens mest interessante opgør i U18 DM-ligaen var en kamp mellem nummer 3 og 4. Vildbjerg tog imod Brøndby i en kamp, der blev spillet søndag kl. 16. Kampen endte til Brøndbys fordel, der kunne tage bussen tilbage til Sjælland med en 1-2 sejr i bagagen.

Af Andrea Signe Trolle

Det blev en af de sjovere køreture hjem til Sjælland for U18 DM-spillerne fra Brøndby, der søndag var taget til Midtjylland for at spille mod Vildbjerg. Allerede inden kampen var der lagt op til et intenst opgør, fordi Vildbjerg på forhånd var nummer tre i rækken kun 2 point foran Brøndby. Men efter en sejr til Brøndby på 1-2, blev der vendt rundt på den rækkefølge.

Det var også udeholdet, der kom bedst fra start. I det 21. minut sendte Sasja Hansen Brøndby i front med sit mål til 0-1 og den føring blev forøget til 0-2 to minutter før pausefløjtet. Men selvom Vildbjerg fik reduceret fire minutter inde i 2. halvleg, så var det ikke nok til at tage sejren fra Brøndby. Det var Brøndbys venstre back Therese Ibsen, som stod for holdets anden scoring og det var også en utrolig glad målscorer, FODBOLD FOR PIGER har snakket med:

”Caroline fra mit hold sparkede et af sine helt perfekte hjørnespark, som blev rettet af, af en modstander. Heldigvis ender bolden inde ved målet, hvorefter jeg så sparker på nedfaldsbolden og scorer. Det kan simpelthen ikke beskrives, fordi det var bare så fedt at score målet til 2-1. Man kunne godt mærke på holdet efter kampen, at det var så utrolig vigtigt med en sejr i lige netop denne kamp. Alle var bare super glade og hoppede og dansede i omklædningsrummet til vores obligatoriske vindersange og det var så fedt ”, fortæller en glad Therese Ibsen.

Hun var også generelt meget tilfreds med holdets præstation. Det var et godt sammenspil og en god kampgejst, der var årsagerne til, at Brøndby fik en sejr:

”Det der lykkedes for os i dag, var at vi hang sammen i kæderne og var gode til at veksle imellem det hurtige spil og de dybe bolde. Derudover var vi gode til at finde hinanden i rummene mellem deres kæder, og havde en god gejst gennem hele kampen. Jeg synes, at vi havde kontrollen over kampen fra start og indtil de sidste 15-20 min af 2. halvleg, hvor de presser på for en udligning. På trods af at de fik reduceret til 2-1 i starten af 2. halvleg, fortsatte vi med at spille vores spil.”

Sejren i dag får også Brøndbyspillerne til at få endnu mere tro på sæsonen. For på trods af at kampens resultat betyder, at Brøndby overhaler Vildbjerg, så er der stadig fem point op til Team Viborg på andenpladsen og ti point op til KoldingQ, der fører rækken. Men det holder ikke Therese fra at have høje ambitioner for holdet:  

”Vores mål for sæsonen er selvfølgelig stadig at få guld ligesom sidste år, men vi ved også godt at det bliver svært. Det kan godt lykkes, men det kræver at vi præsterer det bedste som hold i hver kamp resten af sæsonen.”

I weekendens øvrige kampe så resultaterne således ud:

Team Viborg – Fortuna Hjørring: 1-2

AaB – Team OdenseQ: 4-1

IF Lyseng – Varde: 0-0

BSF – KoldingQ: 1-2

Skovbakken – B93: 2-2