Vildbjerg-keeper skal med til EM-kval

0
1224

En skade på målmandsposten har i sidste øjeblik tvunget U19-landstræner Søren Randa-Boldt til at justere på truppen, der mandag rejser til Tyrkiet for at spille Elite Round om kvalifikation til U19 EM.

Brøndbys Josephine Madsen har måttet melde fra. I stedet er Vildbjergs målmand Maja Bay Østergaard blevet udtaget til truppen.

Maja Bay Østergaard, der fyldte 19 år i tirsdags, spillede midtbane indtil for et par år siden. Men hun skiftede til målmandsposten og det har på rekordtid bragt hende ind i landsholdsvarmen.  Maja Bay Østergaard er således allerede blevet udtaget to gange til landskampe, hvor hun er blevet indskiftet i begge kampe.

U19-landsholdet skal spille tre kampe i Tyrkiet og kravet er en puljesejr, hvis holdet skal videre til EM-slutrunden.

Kampprogrammet ser sådan ud:

Onsdag d. 5. april kl. 15.30: Danmark-Tjekkiet

Fredag d. 7. april kl. 12.00: England-Danmark

Mandag d. 10. april kl. 15.30: Tyrkiet-Danmark