Nicoline Sørensen inspirerer fodboldpiger til at drømme stort

0
1381

Nicoline Sørensen var en tur forbi Næstved for at inspirere fodboldpiger til at drømme stort og tro på sig selv – og det betyder meget for det unge stortalent.

Af Solveig Valbjørn

19-årige Nicoline Sørensen brugte lørdagen på at besøge Næstved for at fortælle sin fodboldhistorie foran en masse fodboldpiger. Nicoline spiller til dagligt på Brøndbys 3F-hold, og så er hun netop blevet kåret til “Årets talent.” Derudover er hun noteret for seks A-landskampe og et enkelt mål, og derfor lyttede pigerne også ekstra godt efter:

“Pigerne virkede til at suge til sig og stillede en masse fine spørgsmål, så det var en rigtig positiv oplevelse. Jeg er så glad for at jeg på den måde kan “bruges” til at inspirere nogle små piger til at drømme større. Det betyder utroligt meget for mig. Jeg håber at jeg kan inspirere pigerne til at blive mere målrettede, ved at vise dem hvor langt man kan nå, hvis man tør at gå 100% efter det.” lyder det fra Nicoline.

Nicoline skriver autografer på pigernes fodboldstøvler

Efter foredraget var de alle en tur på træningsbanen, hvor pigerne gav den fuld gas. Nicoline fortæller, at hun er taknemmelig for at få muligheden for at inspirere piger til at drømme større, og vise dem, at man godt må tro på sig selv:

“Jeg håber at flere og flere piger tør at drømme lidt større og får nogle forbilleder at se op til – ligesom drengene ser op til Messi og Ronaldo, kan pigerne se op til spillere som Pernille Harder, Simone Boye og Nadia Nadim. Det kan jeg bidrage til, ved at komme ud og snakke med pigerne og fortælle dem, at man gerne må drømme stort og tro på sig selv,” lyder det fra Nicoline.

Hvis du har lyst til at læse mere om Nicolines fodboldhistorie kan du klikke her.