B.93 pigefodbold har fået endnu en god sponsor

0
1867
B.93 pigerne i Madrid

Københavns Idræftsefterskole, KIES, giver sponsorat til B.93 pigefodbold

KLUBNYT Af B.93 webredaktion

Københavns Idræftsefterskole (KIES) har givet et større sponsorat til B.93 pigefodbold, der er blevet brugt til at indkøbe træningstøj og trøjer til U16 og U18DM eliteholdene.

De nye trøjer blev anvendt første gang, da de to elitehold i påsken var i Madrid til en international eliteturnering, hvor U16-holdet bl.a. mødte Olympique Lyon, Villareal, Valencia og Madrids bedste pigehold.

Bjarke Møller, der er pigesportschef i B.93 hilser den nye sponsoraftale velkommen:

”Vi er rigtig glade for samarbejdet med KIES, der er med til at styrke pigefodbolden. Flere af vore dygtige elitespillere går allerede på efterskolens fodboldlinje, og det er dejligt, at efterskolen også vil støtte vores arbejde økonomisk,” siger han.

Mads Unger Mikkelsen, der er forstander for KIES, ser også frem til samarbejdet.

”Vi har givet sponsoratet til B.93, der har fået opbygget et udviklende træningsmiljø for fodboldpigerne. For os er det vigtigt at have gode relationer til eliteklubberne i København, og vi håber selvfølgelig, at nogle af deres spillere også får lyst til at gå på vores efterskole ,” siger han.

KIES har i år også givet et sponsorat til BSF´s U16 pigehold  i Ballerup. På efterskolen, der ligger i Valby, er der en fodboldlinje både for drenge og for piger, hvor eleverne udover deres klubtræning har linjetræning fire gange om ugen.