BSF-anfører: Trænerskifte må ikke blive en undskyldning

0
896
Naja Bahrenscheer i aktion mod Fortuna Hjørring, foto: Frank Nielsen

BSF har haft en hektisk uge, efter det kom frem, at John Froman er blevet fyret som cheftræner for klubbens 3F-ligahold. Det må dog ikke blive en undskyldning for at præstere dårligere mod Fortuna Hjørring, siger BSF´s anfører.

Af Sophie Lysholt

Lørdag drager BSF den lange vej til Hjørring for at drille guldkandidaterne, men optakten til kampen har langt fra været ideel. Tirsdag i denne uge udsendte BSF nemlig en pressemeddelelse med beskeden om, at cheftræner John Froman var blevet fyret med øjeblikkelig virkning. I stedet tager assistenttræner og fysiske træner Thomas Maale over og skal lede holdet gennem de sidste fem kampe i slutspillet. Det pludselige trænerskifte må dog ikke blive en undskyldning for at slække på præstationen, siger BSF´s anfører Naja Bahrenscheer.

”Hvis vi præsterer dårligt i morgen, vil trænerskiftet være den lette undskyldning at komme med, og det er jo også den første kamp oven på en rodet uge. Men jeg synes ikke det ændrer på, at det ikke skal være en undskyldning.”

John Froman har været cheftræner på 3F-ligaholdet siden sommeren 2015, men oven på fem nederlag i træk i slutspillet kom afskedigelsen. Uroen omkring holdet er noget, der stiller krav til den kun 20-årige Naja Bahrenscheer i rollen som anfører.

”Vi er nogle stykker, der hjælpes ad med at tage temperaturen på spillerne i truppen, sørge for at få samlet folk op, udsendt beskeder og sådan. Og det er ret vigtigt, når vi er så ung en trup. Jeg er jo heller ikke ligefrem en, der har spillet 500 ligakampe, så det er godt, at vi står sammen om det.”

Og når den unge trup så drager mod Nordjylland lørdag, er målsætningen da også klar, selvom de grønblusede guldkandidater er en stor mundfuld uanset hvilken træner, der står på sidelinjen.

”Vi skal forsøge at drille dem. Både mod Brøndby og Fortuna har vi formået at holde dem fra scoringer i første halvleg, og det vil vi gerne lykkes med igen. Så bliver de frustrerede, og så handler det for os om at tage, hvad vi kan få og se, hvor langt det rækker.”

Kampen spilles lørdag den 20. maj på Bredbånd Nord Arena klokken 16.00