Mød Lykke fra Brazil Football College

0
1789

Lykke Boje Sloth Thomsen er 16 år og går på Brazil Football College, hvor hun tager en 3-årig HHX ungdomsuddannelse. Læs mere om Lykkes tanker om Brazil Football College, drømme for fremtiden og meget mere lige her.

Studie:

I min hverdag bruger jeg timerne på HHX skolebænken. Jeg har valgt studieretningen HHX fordi at det altid har tiltalt meget og skulle kigge på virksomheder og regnskaber. Min far har selv altid haft egen forretning og det har altid interesseret mig måden og drive en virksomhed på, og så har min far også bare altid været et af mine store forbilleder.

Hvorfor Brazil Football College?

Jeg har valgt at gå på Brazil Football College fordi jeg altid har elsket og spille fodbold. Fodbold har i mange år efterhånden været en del af min hverdag, da jeg var mindre brugte min far og jeg meget tid i haven, og de senere år har jeg været på efterskole og nu Brazil, så det at kunne blande en uddannelse med fodbold passede mig fint.

Hvad er det bedste ved Brazil Football College?

  1. Det at kunne blande en uddannelse med fodbold er helt klart en af de bedste ting ved Brazil.
  2. Jeg kan godt lide at uanset hvad årstid det er på året, kan vi være sikre på at der er træning, om det så er indenfor, udenfor eller i svømmehallen.
  3. Trænernes engagement til træning og de meget varierende træningspas som gør træningen mere spændende.

 

 

Drømme for fremtiden?

Jeg har ikke de helt store drømme for min fremtid med fodbold, jeg har nogle knæskader som nok gør det svært for mig og spille fodbold i det lange løb, men jeg nyder det nu her mens jeg kan.

Mine drømme hvad angår fremtiden er jeg ikke i tvivl om hvad det er jeg vil. Jeg vil meget gerne læse en videregående uddannelse om finansøkonomi på Erhvervsakademiet, efter min videregående uddannelse vil jeg gerne tage en efteruddannelse inden for finansiel rådgivning som også foregår på Erhvervsakademiet. Alt i alt samlet er jeg færdig med og læse om 8 år.

Hvem er dit idol?

Jeg har ikke et idol men to, mine forældre. Mine forældre har ikke det højest lønnet job men de laver det de elsker. Mine forældre bakker mig op i alt det jeg gerne vil og de sætter mine behov før deres. Der er slet ingen tvivl om at når jeg bliver ældre vil jeg gerne sigte efter og blive som mine forældre.

Hvad er dit favoritsted i Grenaa?

Mit favorit sted i Grenaa må nok helt klart være min seng, det kan godt være at jeg elsker og dyrke sport men der er ikke noget bedre end en søndag i sengen med Netflix på skærmen.