Årets første sejr: BSF var kyniske

0
883

BSF udnyttede sommerdagen til fulde, da de slog Skovbakken hele 4-1 på hjemmebane. Og ikke nok med at det blev en sejr, så var det også forårets første til det unge BSF-mandskab.

Af Sophie Lysholt

Med fem nederlag i fem kampe jagtede BSF stadig årets første point i slutspillet. Det fik de lørdag mod Skovbakken, og resultatet kommer blot få uger efter, at BSF fyrede daværende cheftræner John Froman. I stedet er Thomas Maale midlertidig styrmand for 3F-holdet, og han var yderst tilfreds efter kampen.

”I løbet af ugen har vi arbejdet meget med dødbolde og med kynisme. Begge dele lykkedes i dag. Vi havde ikke mange chancer, men vi scorede på dem, vi fik – og endda to på standardsituationer, som vi har trænet.”

BSF kom allerede foran efter 15 minutter, da Olivia Drost på et frispark langt ude fra sendte bolden ind bag Skovbakken-keeperen. Seks og ti minutter senere var det så unge Dajan Hashemi, der scorede til 2-0 og 3-0, og efter 70 minutter øgede Tanya Arngrimsen føringen yderligere efter et flot BSF-opspil. I de døende minutter reducerede Skovbakkens Signe Andersen til pynteresultatet 1-4, men pointene lå sikkert på BSF´s konto. Holdet er dog stadig sidst i tabellen, men derfor det alligevel vigtigt at opleve succes, forklarer Thomas Maale.

”Det betyder meget for pigerne, at de har en tro på, at det kan lade sig gøre mod de her hold. Inden kampen ville jeg være meget glad for et point, men som kampen udviklede sig, var tre point kun fortjent.”

BSF har nu tre kampe tilbage mod henholdsvis Brøndby, Vejle og KoldingQ.