Efterskolen ved Nyborg i dramatisk kvartfinale til VM for skolehold

0
1586
VM-holdet fra EVN

Det blev til en højdramatisk og intens fight da Efterskolen ved Nyborg fredag spillede kvartfinale mod de forsvarende  verdensmestre fra Frankrig.

Af Søren Madsen, Efterskolen ved Nyborg

Så tæt på og så alligevel ikke. En scoring 10 min. før tid var desværre nok for Frankrig til at vinde 1-0 i en ellers tæt kvartfinale mod et hårdt kæmpende EVN-hold.

Anna Frida Grødem, som spillede fuld tid mod Frankrig som angriber havde følgende at sige om kampen: ” Jeg synes, vi blev lidt for defensive i dag mod Frankrig og det gjorde det lidt svært for os at producere chancer”.

I 2. halvleg fik Anna Frida ellers hjælp oppe foran fra klubkammeraten Ida Eriksen fra Odense Q, der netop er vendt tilbage fra en korsbåndskade. På trods af den lidt mere offensive tilgang til kampen i 2. halvleg, lykkedes det ikke EVN – pigerne at få udlignet og måtte derfor indkassere et ærgerligt nederlag på 1-0.

Nederlaget betyder at pigerne skal spille om pladserne fra 5 til 8 og første kamp er lørdag kl. 12.00 imod Finland. Det er pigernes 13. kamp på 11 dage. På trods af det hårde program er Anna Frida og resten af truppen ved godt mod;

“Jeg føler mig faktisk ikke speciel træt”, udtaler Anna Frida, som glæder sig til kampen mod Finland.

“Finland tabte 3-0 til Frankrig i gruppespillet, så vi burde vel have en god chance for at vinde den kamp”, siger Anna Frida, som dog er med på at det i sådanne kampe også handler rigtig meget om holdets mentale og fysiske parathed.

Anna Frida, der også skal gå på EVN næste år har et tæt-pakket program. Allerede tirsdag d. 30. maj skal hun til 9. kl. mundtlige prøve i dansk. D. 06. juni er det så mundtlig engelsk, inden hun d. 07. juni skal til Vejen for at deltage i en U-16 landsholdssamling. Hun er allerede udtaget til det U-16 landshold som sidst i juni måned tager til Finland for at deltage i en træningsturning.