Foldboldtalenter mødes i Horsens

0
1787

FC Horsens værter for DBU Talenttræf for U14 fodboldpiger 20. og 21. maj

Af FC Horsens

FC Horsens har fået genvalg som værter når DBU samler de bedste fodboldpiger årgang 2003 til talenttræf i weekenden den 20. og 21. maj.

U14 Talenttræffet i Horsens bliver afviklet med kvindelige talentdommere, som sammen med dommerudviklere, spillere, trænere, holdledere og fysser indkvarteres på Bankagerskolen, hvor Walther Andersen og Aktivitetsudvalget sørger for forplejningen.

DBU U14 samlingen i Horsens er for de 3 jyske talentcentre, Jylland Syd, Jylland Midt og Jylland Nord. Disse 3 hold skal i kamp lørdag og søndag udover en træningssamling lørdag aften. Desuden deltager Schleswig-Holstein FV som 4. hold i miniturneringen.

DBU Talenttræning

U14 Talentcentrene er yngste trin på pigelandsholdenes talentudvikling. U14 talenttræning for piger tilbydes til udvalgte spillere, i indeværende fodboldår årgang 2003. Ca. 500 fodboldpiger har været til udtagelsessamlinger rundt i landet.

Efter udtagelsessamlingerne, er ca. 120 spillere blevet udvalgt til deltagelse på sæsonens U14 talentsamlinger. Dvs. godt 20 pr. center, som er placeret med 3 i Jylland, 1 på Fyn og 2 på Sjælland. I perioden 1. september til den 31. juli. afholdes ca. 15 samlinger i hvert af de 6 områder.

To gange i løbet af sæsonen afvikles en miniturnering, hvor der primært spilles kampe. Det er den sidste af disse som afvikles i Horsens 20. og 21. maj. Der afholdes en lignende miniturnering for Sjælland/Fyn i Tårup 13. og 14. maj.  Ud fra en helhedsvurdering af spillerne vil der blive udtaget ca. 50 spillere, der efter sommerferien 2017 bliver tilbudt deltagelse på U15 talenttræning i de 2 talentcentre, et i Jylland og 1 på Sjælland/Fyn.

DBU trænere for U14 piger er i denne sæson: Kasper Nielsen, Sjælland Vest. Thomas Rasmussen, Sjælland Øst. Morten Christiansen, Fyn. Jesper Skou Bendixen, Jylland Syd. Lars-Michael Andreasen, Jylland Midt. Lasse Bigum, Jylland Nord.

Det er muligt for fodboldtrænere at indstille spillere årgang 2004 til U14 talenttræning primo juni 2017.

Kampe lørdag den 20. maj:

Kl. 11.00: U14 Jylland Midt – Schleswig-Holstein FV

Kl. 12.00: U14 Jylland Syd – U14 Jylland Nord

Kampe søndag den 21. maj:

Kl. 10.00: Schleswig-Holstein FV – U14 Jylland Nord

Kl. 11.00: U14 Jylland Midt – U14 Jylland Syd.

Til samlingen i FC Horsens har den lokale værtsklub keeper Frederikke Uldall, Anna Burgdorf Madsen og Ane Stougaard med i Jylland Syd truppen, hvor Caroline Jensen er 1. reserve.