ISI-piger vinder DM-sølv

0
1662

Finalen blev afgjort efter straffespark, hvor VIES trak det længste strå. ISI-pigerne havde ellers overtaget i kampen og producerede flere store chancen, men ind ville bolden ikke.
DM blev en fantastisk tur for pigerne, hvor de var DM’s stærkeste skole i spil og som hold. Maksimumpoint efter puljespillet og med en målscore på 23-6 inden finalen, som endte 0-0.
”Pigerne har selv sat mål for spillestil og samvær under DM, hvilket har udviklet en helt særlig ånd under DM”, udtaler linjelærer Mads Løvig, som trods det flotte resultat havde sat næsen op efter ”The Triple” efter DM-guld i 2015 og 2016. ”Vi havde ikke fokus på resultater, men på os selv og den næste kamp”. ” Det er klart, at som turneringen skred frem, øjnene vi muligheden”, følger Mads Løvig op, som også glæder sig over regionens styrke med 3 skoler i kvartfinalerne og 2 i top 4.
ISI-pigerne har fået en oplevelse for livet og set nye sider af hinanden til styrkelse af fællesskabet under DM, hvor Vivild Efterskole leverede flotte rammer til over 600 fodboldelever fra hele landet.