Ny sportschef i AaB

0
1824

KLUBNYT

Af AaB Kvinde-/pigeafdeling, web/presse

AaB’s kvinde-/pigeafdeling arbejder på at blive blandt de førende hold i Danmark i den bedste kvindeliga, og afdelingens nye sportschef, Morten Klessen, ønsker at bakke op herom med sin viden og erfaring indenfor kvinde- og pigefodbold.

Morten Klessen er for nylig tiltrådt som ny sportschef i AaB’s kvinde-/pigeafdeling. Han afløser Torben Brohus, der efter en succesfuld men kort periode som sportschef, ønskede at gå nye veje. Morten er 48 år og gift med Susanne, med hvem han har 4 børn. Han er uddannet lærer, formand for beskæftigelsesudvalget og næstformand i Børne- / ungeudvalget i Jammerbugt Kommune.

Morten har altid beskæftiget sig med børn og unge, og det er for ham blevet en mærkesag at skabe gode forhold for denne målgruppe, heldigvis for AaB ikke kun udelukkende i Jammerbugt Kommune, men nu også i AaB’s kvinde-/pigeafdeling. ”Jeg brænder for at give pige-/kvindespillere bedre forhold til at dyrke deres sport på eliteplan”, udtaler Morten. Endvidere siger han ”som sportschef i AaB vil jeg arbejde for at skabe bedre rammer og mere respekt for pige/kvinde fodbold”.

Med sig har Morten en bred erfaring indenfor pigefodboldens verden. Han startede allerede som pigetræner som 18 årig for Biersteds første pigehold. Sidenhen har han haft trænerjobs for drenge- og pigehold i Jetsmark, Aabybro, Ulsted, B52 Aalborg og Fortuna Hjørring. Han stod senest i spidsen for Fortuna Hjørrings kommercielle afdeling.

Hans 12 årige datter, Katrine, spiller til daglig fodbold i Biersted IF, og siden 2016 spiller hun også i AaB’s Talentcenter. Morten begyndte dermed at komme i AaB og at interessere sig for AaB’s meget målrettede strategi, og allerede i starten af 2017 tiltrådte han stillingen som chef for AaB’s Talentcenter. Det gode samarbejde på denne front førte til udpegelsen af ham som sportschef i april måned.

På AaB Kvinde-/pigeafdelingens officielle facebook side vises i øjeblikket et interview med Morten. https://www.facebook.com/AaBKvinder/