FC Damsø præsenterer ny cheftræner

0
2442

René Grau Nielsen er ny cheftræner for FC Damsøs 1. divisionshold. Klubben får også tilgang af Jonas N. Janjooa som assistentræner.

KLUBNYT: FC DAMSØ

Det er med stor glæde at FC Damsø kan præsentere René Grau Nielsen som ny cheftræner for vores 1. divisionshold. René har én gang tidligere haft et meget succesfuldt ophold i FC Damsø, hvor han førte holdet til 3F ligaen. Siden har René slået sine folder som elitetræner i Brøndby og senest i Greve. I René får vi en cheftræner, som med sine unikke kompetencer vil kunne styrke vores vision om at rykke klubben til det næste niveau. I forbindelse med ansættelsen udtaler René selv:

“Jeg glæder mig utrolig meget til at starte i Damsø, det bliver en kæmpe udfordring, men det bliver spændende. Jeg kommer til en klub med et super godt setup og nogle spændende spillere, hvor 1. holdstruppen er meget smal lige nu, men dette får vi løst, dette gør også at vi har tålmodighed og ved projektet tager tid at skubbe i gang. Samtidig kommer jeg til en klub som deler rigtig mange af mine værdier, så jeg glæder mig helt vildt til at komme i gang.”

Vi ser frem til samarbejdet med René samt resten af staben omkring vores 1.hold og glæder os til at dele alle oplevelserne.
Udover René får klubben også tilgang af Jonas N. Janjooa som assistentræner, Luna Rohrberg Fokdal som kropsterapeut og Line Vestergaard som fysioterapuet. Disse supplerer den nuværende stab bestående af målmandstræner Michael Jørgensen og holdleder Claus Westi.