Mie Leth Jans skifter til engelsk topklub

0
1560

Den 23-årige Brøndby- og landsholdsspiller får to-årig aftale med Manchester City

Af Steen Trolle

Mie Leth Jans, der er lige nu er i EM-træningslejr med landsholdet, skifter 1. juli fra Brøndby til den engelske topklub Manchester City. Mie Leth har indgået en to-årig aftale med Manchester City, der lige nu er nummer to i den britiske liga. Englænderne spottede den fysisk stærke forsvarsspiller, da Brøndby og Manchester City mødtes i Champions League i efteråret.

”Det er en stor ting for mig, det her. At skulle spille i en helt ny liga og et nyt land. Jeg ønsker at vinde og drømmer om at vinde Champions League, og det tror jeg er muligt med Manchester City. Det er en drøm, der går i opfyldelse at skulle spille under disse forhold. Jeg er meget glad,” siger Mia Leth Jans til Manchester Citys hjemmeside, hvor hun roser forholdene og den modtagelse, som hun har fået i den engelske storklub.

Mie Leth Jans er 23 år og har været i Brøndby i to omgange siden 2012, afbrudt af et enkelt år i BSF. Hun startede med at spille fodbold i barndomsbyen Dragør i 2000, og i Dragør har man ikke glemt Mie, som også har været nomineret som årets talent i Danmark. I 2014 fik Mie således Sports- og Kulturprisen i Dragør Kommune.