Sarah Dyrehauge fortsætter i Fortuna-familien

0
1684
Sarah Dyrehauge forlænger kontrakten i Fortuna Hjørring

Fortuna Hjørring er i fuld gang med at sætte truppen til næste sæson, og storklubben har netop forlænget kontrakten med 20-årige Sarah Dyrehauge. Noget Dyrehauge selv kalder en ”nem beslutning”.

Af Sophie Lysholt

Sarah Dyrehauge kom til Fortuna Hjørring fra KoldingQ for to år siden, og nu har hun netop forlænget sin kontrakt med yderligere to år.

”Der var slet ingen tvivl om, at det var det, jeg skulle. Der er både trænerne og faciliteterne til at jeg kan udvikle mig endnu mere, og så er jeg bare rigtig glad for at være heroppe.”

Fortuna-family

Sarah Dyrehauge har indtil nu boet i et af Fortuna-husene, men nu er hun lige flyttet over på Fortuna Hjørrings spritnye akademi sammen med en del andre spillere fra holdet. Muligheden for at bo med sine holdkammerater er også en af grundene til, at setuppet i Fortuna passer så godt til hende.

”Vi kalder det faktisk for Fortuna-family heroppe, fordi vi bare altid hjælper hinanden altid og laver så mange sjove ting samme. Det er bare som en stor familie, og det kan jeg virkelig godt lide,” forklarer Sarah Dyrehauge.

Den unge midtbanespiller bliver student i denne her måned, og bagefter venter mindst et år, hvor der skal være fuldt fokus på fodbolden. Det kan hun få i Fortuna Hjørring.

”Jeg har ikke spillet så meget i foråret, som jeg havde håbet, så mit mål er at udvikle mig endnu mere og blive en endnu større del af holdet, og det er der mulighed for her, fordi vi har så meget individuel træning,” forklarer hun.

Ud over at være en del af Fortuna Hjørrings 3F-liga mandskab, er Sarah Dyrehauge også i spil til en af landstræner Nils Nielsens pladser i EM-truppen, der bliver offentliggjort snart.