U18 POKALFINALE AaB – Fortuna mandag d. 19. juni kl. 18.00

0
827

KLUBNYT

AF AAB WEB/PRESSEAFDELING

 

Pokalfinalen mellem de to U18 DM hold Fortuna Hjørring og AaB var oprindeligt fastlagt til onsdag d. 31. maj, men idet Fortuna havde 5 spillere, der skulle til U19 landsholdssamling denne dag, er kampen blevet flyttet til mandag d. 19. juni. Begge hold har sidste turneringskamp kun 2 dage forinden og forud herfor en stribe af turneringskampe kun med få dages pause, så det kan meget vel blive en kamp på trætte ben, hvor det bliver viljen og evnen til slå til, når det virkelig gælder, der kan komme til at afgøre, hvem der kl. 20.00 kan kalde sig for pokalvindere.

Det unge AaB hold skal møde et Fortuna hold, hvor halvdelen af holdet spiller på et ungdomslandshold – de fleste på U19 landsholdet – hvor AaB ”kun” har tre spillere med i U16 landsholdsbruttotruppen.
De rød-/hvide vandt dog den sidste turneringskamp mod Fortuna og beviste, at selvom Fortuna på papiret har et bedre hold, så er der andre ting, der træder i kraft, når de slippes fri på de grønne arealer. Pt. ligger AaB-pigerne også et mulehår foran Fortuna i U18 DM rækken, hvor AaB pt. indtager en 7. plads med 35 point og Fortuna en 8. plads med 31 point – begge med 22 kampe.

AaB håber på at kunne fortsætte de gode takter, men er godt klar over, at skoene skal kridtes en ekstra gang, og at den indre kriger skal findes frem, når de dygtige piger fra nord kommer på besøg i deres skarpeste opstilling.

I dagens anledning tændes der op i grillen, så tilskuere kan købe en pølse og en kold øl/vand.
Efter kampen overrækker en DBU-repræsentant medaljer til de to hold samt t-shirts til Guldvinderne.
Spillere og trænere fra de to hold runder sæsonen af sammen med fællesspisning efter kampen i AaB’s klubhus.

Kampen spilles på AaB’s anlæg på Hornevej 2, og vi håber, at der er mange, der vil komme og se en kamp, hvor der ikke blot spilles om en pokal, men også i høj grad om æren.