0
1234

KLUBNYT

AAB WEB/PRESSEAFDELING

Onsdag aften dannede Havndal stadion i Østjylland rammen om Jysk Mesterskab finalen for U15 Vest i pigerækken. AaB havde kvalificeret sig som kredsvinder for andet år i træk og ved denne gang at gå ubesejret gennem forårets turnering. Finalen stod mod Lyseng, som er et hold af dygtige boldspillere, og som vi altid har spillet tætte kampe imod. Der var således lagt op til en tæt og spændende kamp.

AaB pigerne var sat godt op, fokuserede og stærkt motiverede for at fortsætte stimen af sejre og vinde JM. Allerede fra første fløjt fortsætter pigerne de gode takter og får hurtigt fat i spillet. Bolden spilles flot rundt med hurtig boldomgang, og AaB er helt fra start spilstyrende. Der bliver skabt et par gode chancer, som dog ikke resulterer i den ønskede føring. AaB pigerne lægger en offensiv linje, og Lyseng får slet ikke gang i deres spil og må derfor ty til lang bolde og satse på omstillinger. Her er de farlige et par gange, men forsøgene bliver heldigvis afværget, og ved pausen er stillingen 0-0.

Der er stor optimisme i pausen, og alle er klar over, at spillet skal fortsættes, og der skal lægges lidt ekstra på i skarpheden. 2. halvleg starter meget jævnbyrdigt, og igen viser pigerne, at de gerne vil spille fodbold – dog er de ikke helt så spilstyrende som i første halvleg. Kampen bliver mere lige, og der er chancer i begge ender. Med ca. 15 min tilbage af kampen får Lyseng et frispark, som de slår godt ind i feltet og kan efter lidt klumpspil prikke bolden over stregen. ØV. AaB fortsætter med at spille og satser mere offensivt for at få skabt chancer. Det gør de godt, får igen overtaget i kampen og får skabt gode chancer. Lyseng lever fortsat på omstillinger, som AaB dog flot får afværget i de bageste rækker. AaB kæmper og kæmper, men de får desværre ikke scoret det mål, der kan vende kampen, og Lyseng vinder kampen 1-0.

“Vi er selvfølgelig ærgerlige og skuffede umiddelbart efter kampen, men set som en helhed var der tale om en rigtig flot kamp af pigerne, som spillede rigtig flot fodbold, der var en finale værdig. Der blev kæmpet og arbejdet hele kampen, og vi troede på det til det sidste, men marginalerne var ikke med os på denne dag” udtaler cheftræner Minna Remmer Thomsen.