Sundby henter keeper i Brøndby

0
1366

Sundby Boldklub’s 1. divisions damer øger konkurrencen på målmandsposten med 22-årige Amanda Brunholt fra Brøndby IF.

KLUBNYT – Sundby Boldklub

Forberedelsen frem mod næste sæson er godt i gang i Sundby Boldklub, og i bestræbelserne på endnu engang at kvalificere sig til oprykningsspillet i foråret, har 1. divisionsholdet forstærket sig med målmanden Amanda Brunholt, der kommer til efter en tilværelse i Brøndby som reservekeeper.

Den 22-årige keeper glæder sig over fremtiden, der gerne skal give mere spilletid, så hun kan fortsætte udviklingen. “Jeg har hørt rigtig mange gode ting om Sundby, og vil gerne være en del af det” siger Amanda, der også får roser med på vejen fra klubbens Cheftræner Keld Juhl. “Vi er rigtig glade for, at Amanda vælger os. Amanda er en utrolig dygtig målmand, og med hende i truppen ser vi rigtig gode ud på den position”.