Team Viborg jagter guldet efter Brøndby-sejr

0
1112

Efter Team Viborg slog Brøndby 2-3 sejr i lørdagens opgør, og derfor Team Viborg endnu tættere på guldmedaljerne hen mod afslutningen af U18 DM ligaen. Der er derfor lagt op til en større finale, når KoldingQ og Team Viborg møder hinanden i sæsonens sidste kamp lørdag den 17. juni.  

Af Andrea Signe Trolle

Der er stor kamp om medaljerne i U18 DM ligaen, hvor Team Viborg og KoldingQ kæmper om guldet, mens Brøndby og Vildbjerg konkurrerer om bronzemedaljerne. Op til lørdagens opgør mellem Brøndby og Team Viborg, var der derfor lagt op til en interessant kamp, som kunne få vigtig betydning for tabellen.

Det var Brøndby, der kom bedst fra start, da Agnes Høybye og Cecilie Lindqvist sendte holdet i front med 2-0 efter henholdsvis 22 og 26 minutter. Men kort før pausefløjtet fik Team Viborgs Janni Thomsen reduceret føringen til 2-1. I 2. halvleg fik Team Viborg for alvor vist, at de vil afslutte sæsonen med guldmedaljer. Tre minutter inden i 2. halvleg sendte Simone Nørgaard fra Team Viborg holdet på 2-2. I kampens sidste minut var det igen Janni Thomsen, der var på pletten, da hun gjorde det til 2-3:

”Vi spillede godt som hold og kom godt fra start, men til gengæld scorer de rimelig hurtigt to mål. Vi scorer lige inden pause og det gør, at vi får modet tilbage, og føler os med i kampen igen. Efter halvlegen overtager vi kampen og scorer et hurtigt mål af Simone Nørgaard. I det 90. minut scorer jeg til 3-2 og at jeg scorer det afgørende mål var vildt fedt. Alle mine holdkammerat fra bænken kom løbende ind til mig. Men generelt var det en meget tæt kamp, hvor begge hold kæmpede godt.”, fortæller dobbelte målscorer Janni Thomsen.

Guldkampen er især blevet intens, fordi Kolding Q tabte 2-3 til Vildbjerg senere lørdag eftermiddag. Det er derfor Team Viborg, som fører rækken efter lørdagen, men det er kun fordi holdet har en bedre målscore end KoldingQ. De to hold mødes til gengæld i sæsonens sidste kamp, som spilles lørdag den 17. juni, og der er derfor lagt op til det helt store guldbrag, som målscorer Simone Nørgaard ser frem til:

”Vi har fejret sejren meget stille og roligt, hvor vi har hørt musik og hygget os i bussen på vej hjem. Nu glæder vi os bare til kampen mod Kolding. Vi kan selv afgøre hvilken medalje vi vil stå med til sidst, men vi ved, at hvis vi udnytter vores chancer og kommer bedst fra start, så kan vi få sejren. Men Kolding er også et godt hold, så vi ved også det bliver svært.”, fortæller Simone Nørgaard, som stod for Team Viborgs andet mål.

I lørdagens øvrige kampe blev det blandt andet til en 2-3 sejr til AaB over Hillerød. På Fyn storsejrede Team Odense Q, da holdet slog Skovbakken 5-0.