3F-klubber vil udnytte EM-succes

0
813

Fremover bliver det mere underholdende at gå til fodbold i 3F Ligaen, som starter ny sæson i næste uge. Flere af topklubberne har i hvert fald fokus på, at den massive interesse for kvindefodbold, som landsholdets EM-succes har skabt, skal udnyttes til at trække flere tilskuere til 3F Ligaen. Derfor arbejder klubberne på at lave tiltag, som skal gøre det mere attraktivt at gå til 3F Liga-fodbold.

”Vi skal være noget dygtigere til at markedsføre vores spillere. Vi skal udnytte den enorme interesse, og det vil vi gøre ved at lave nogle tiltag for at få nogle flere på stadion,” siger Jette Andersen, formand for Fortuna Hjørring, til DR Sporten.

Fortuna Hjørring vil lave aktiviteter i forbindelse med kampene og vil gøre en ekstra indsats for at trække klubbens egne medlemmer med ud på stadion for at bakke op, siger Fortuna-formanden.

Brøndby vil også skrue op for aktiviteterne omkring 3F holdets kampe:

”Vi er overbeviste om, at når nu Danmark er blevet opmærksom på kvindefodbolden, så vil folk her i de første runder selv opsøge stadions for at se, om kvaliteten holder, i forhold til hvad de lige har set. Så der skal vi være med til at gøre produktet stærkere og give dem en god oplevelse, så de bliver ved med at komme, og det ikke bare bliver en enlig svale. Det kan være pauseunderholdning, underholdning inden kamp med konkurrencer og generel fanunderholdning, så der sker noget mere end, at folk bare kommer og går igen,” siger Seref Aras til DR Sporten.

3F-Ligaen starter på mandag den 14. august, når Varde hjemme møder Fortuna Hjørring. Brøndby spiller sin første kamp lørdag den 19. august, hvor de ude møder VSK Aarhus.