AaB bidrager med 5 piger til U16 landsholdssamling d. 24. august

0
1839

KLUBNYT

AAB KVINDE-/PIGEAFDELINGS WEB/PRESS AFDELING

U16 landsholdstræneren har kaldt en flok unge piger til landsholdssamling d. 24. august. Det er ikke første gang, at piger fra AaB tager del heri, men det er første gang, at der er så mange piger fra AaB indkaldt på én gang.

Og dermed beviser AaB’s kvinde-/pigeafdeling, at det store arbejde, der lægges i at opbygge en professionel fodboldklub for piger samt i at udvikle talentfulde pigespillere, absolut kan føre til noget godt.

De 5 piger har alle deltaget i AaB’s talentcenter, og de har gennemgået en fantastisk udvikling henover deres forholdsvis korte fodboldkarriere, både i deres oprindelige barndomsklubber og i AaB og i DBU regi.

AaB’s kvinde-/pigeafdeling kan med stolthed fortælle, at der er tale om følgende piger (fra venstre side af billedet):

Signe Carstens (barndomsklub: St. Restrup IF)
Mathilde Carstens (barndomsklub: St. Restrup IF)
Sofie Lundgaard (barndomsklub: Brovst IF)
Cornelia Kramer (barndomsklub: Asaa BK)
Mathilde Jacobsen (barndomsklub: Vejgaard (VB)