AaB har endnu engang en spiller med til landsholdssamling

0
1620

KLUBNYT

Af AaB’s web/presseafdeling i kvinde-/pigeafdelingen

Når U17 landsholdet d. 19. til d. 23. august tager til Belgien for at spille to venskabskampe mod Belgien, så deltager 15-årige Julie Madsen fra AaB.

Julie er en yderst talentfuld fodboldspiller, som arbejder meget målrettet henimod sin største målsætning, som er at spille for A-landsholdet.
Hun startede med at spille fodbold i Dall/Ferslev idrætsforening på et drengehold og begyndte først senere hen at spille med piger. Som 9 årig blev hun ud af 100 dygtige pigespillere i Nordjylland udtaget til AaB’s Talentcenter for piger sammen med 24 andre, selvom hun var 2-3 år yngre end de fleste andre.

Julie var også en tur omkring Støvring, inden hun som 11-årig skiftede til AaB’s U14 hold. Hun har nu i et par år spillet for AaB’s U18DM hold trods hendes unge alder.

De sidste 3 år har hun gået i en idrætsklasse på Sønderbroskolen i Aalborg, hvilket har givet hende optimale muligheder for at kombinere skolen med fodboldlivet. Dermed har hun haft mulighed for at træne fodbold op til 5 gange om ugen, samtidig med at hun har arbejdet hårdt i styrketræningslokalerne for at styrke sin krop til det fysisk krævende fodboldliv.

AaB’s kvinde-/pigeafdeling er overbeviste om, at Julie nok skal nå langt, og hun får al den opbakning hun kan få dertil, både fra sin familie og fra klubben og de mange veninder i AaB, der til daglig spiller/har spillet sammen med hende.