Er du den næste Stina Lykke?

0
1082

Det kan siges kort og godt. Sundby Boldklub på Amager søger akut målmand til vores U16 Øst hold, da vi pt. står uden. Er du fra årgang 2002 eller 2003 og har mod på nye udfordringer med og mod de bedste i landet, så hold dig ikke tilbage med at forfølge dine drømme.

KLUBNYT – Sundby Boldklub

Sundby Boldklub tilbyder et udviklende træningsmiljø, hvor både klub og trænere tager pigefodbold seriøst. Vi har, som kun 1 ud af 2 klubber på Sjælland, hold placeret i ALLE Øst rækkerne fra U13 – U18, samt et damehold der de seneste 2 sæsoner har spillet om oprykning til landets bedste række.

Vi tilbyder

  • Målmandstræning 1 gang om ugen + 1 ekstra gang hver 2. uge
  • Træning 3-4 gange om ugen
  • Medspillere og trænere på højeste niveau
  • Stævner/ture til Italien, Sverige samt elitestævner i Danmark
  • Støtte til køb af målmandshandsker

Er ovenstående noget for dig, så skynd dig at skrive eller ringe til træner Lars Nielsen: 21816981