Odense Q slog Kolding i træningskamp

0
868

Odense Q fik tirsdag aften en fin test forud for premieren på 3F-ligaen den 12 august mod Kolding Q. Modstanderen var netop Kolding Q på udebane, og kampen, som var den første træningskamp efter sommerferien, sluttede 1-0 til Odense Q. Målet blev scoret af Lærke Bruun.

”Vi bruger de første 5-10 minutter på at finde fodfæste i kampen. I den periode synes jeg, at Kolding virker skarpere og mere afklaret i, hvad de vil. Men så synes jeg, stille og roligt, at vi spiller os varme og kommer ind i kampen. Kolding har de største chancer og bliver ret beset også snydt for et straffe, men ellers er første halvleg meget lige. Vi var mest på bolden, mens Kolding satte godt tryk på i omstillingerne. Anden halvleg var virkelig god fra vores side. Vi laver fire udskiftninger i pausen, og den omrokering tilpassede vi os enormt godt. Samtidig spiller vi flot fodbold, tager kloge beslutninger med bolden og laver et fantastisk mål bygget op efter fodboldens ABC,” siger Jakob Pavar, cheftræner i Odense Q.

Flere unge fik chancen i træningskampen, og de gjorde godt:

”De viste høj, høj klasse. Malaika Din Hashmi, som har trænet sammen med os over længere tid, blev bare bedre og bedre for hvert minut, der gik. Hun gjorde det virkelig godt. Samtidig havde vi Freja Adelgaard og Sascha Munk med fra Team Odense Q’s U18-hold, som kom ind på hhv. højre og venstre back. De var gode i pasningsspillet og tog nærkampene, og gik meget uimponeret til opgaven. Med tanke på at det er første gang de spiller med os, endda i lidt uvante roller, var det simpelthen strålende,” siger han.