Endnu en spiller skifter til Næsby Boldklub

0
1965

Majbritt Henningsen er ny spiller i Næsby 

Af Næsby Boldklub

KLUBNYT Majbritt skifter til Næsby Boldklub, fordi hun har besluttet at prioritere nogle ting i livet anderledes. Hovedsageligt ønsker hun at kunne prioritere sit studie, hvor hun er i gang med sidste år af sit kandidat.  Ved siden af studiet arbejder Majbritt også, og det betyder at der ikke længere kan trænes som før.

Næsby er derfor et godt match, fordi Majbritt kan spille på højt niveau samtidig med, at hun kan prioritere studie, job, venner mm.

Majbritt er en rutineret spiller, som tidligere har spillet 3F fodbold i Kolding Q og OB. Hun skifter fra 3F klubben Odense Q.

Majbritt er en dygtig spiller, som kan bidrage med stor erfaring. Hun er en teknisk dygtig spiller, som også er god i pasningsspillet. Derudover bringer hun også god fysik til spillet.

Sportschef Finn Brodersen udtaler ” Majbritt bliver uden tvivl en stor gevinst for Næsbys kvinder. Hun kommer med stor erfaring og masser af vilje. Samtidig passer hun godt ind i truppen rent socialt. Vi håber hun med sin erfaring kan være med til at tage ansvar på banen og bidrage med et højt bundniveau”

Næsby ønsker Majbritt velkommen i klubben, og vi glæder os til samarbejdet.

VELKOMMEN I NÆSBY.