Sille Struck skifter til Odense Q

0
1981

Odense Q kan præsentere endnu en spiller i 3F Truppen, denne gang 18-årige Sille Struck, som har spillet både U17- og U19-landskampe. Sille Struck skifter fra Skovbakken / VSK Aahus og var tidligere været en central spiller på Team Viborgs U18 DM-hold. Hun har valgt Odense Q for at få mere spilletid.

”Jeg har været rigtig glad for at være i Skovbakken, men lige nu jagter jeg mere kontinuerlig spilletid for at kunne fortsætte min udvikling. Det håber jeg, at jeg har større chance for i Odense Q, selvom der også er mange dygtige spillere i den her trup. Ud over det er jeg helt vild med den måde, som Odense Q gerne vil spille på,” siger Sille Struck.

Den nye spiller har trænet med et par gange og fik spilletid i en testkamp i søndags.

”Jeg har fået et rigtig godt indtryk. Første gang jeg var her, blev jeg taget rigtig godt imod. De var alle sammen søde og spurgte ind til mig. Og i søndagens kamp synes jeg vi fik vist, at vi fungerer godt som hold, og at det er det, vi skal komme langt med i 3F Ligaen,” siger hun.

Cheftræner Ronnie Refling kalder Sille Struck for en ”mega spændende spiller”:

”Hun har et godt overblik samt en god fysik, og trods hendes unge alder har hun allerede samlet en masse erfaring fra både klub- og ungdomslandshold. Hende forventer vi os meget af. Hun har en god personlighed og en positiv tilgang til fodbolden, som passer ind i den harmoniske trup, vi pt. har i Odense Q,” siger han.