Fodbold, kultur og venskaber

0
1361

Den 16 – 18 oktober 2017 afholder Brazil Football College igen Brazil Skillz, som er en sjov og anderledes fodboldskole for dig der elsker fodbold.

Brazil Skillz er for piger og drenge, som går i 7.til 10. klasse (U-14 – U17).

På Brazil Skillz bliver du udfordret fodboldmæssigt, hvor højtuddannede brasilianske fodboldtrænere vil udfordre din fodboldkunnen med daglige træningspas.

Du vil blive introduceret for den brasilianske fodboldkultur, hvor teknikken er i fokus. Sideløbende vil der være en individuel fodboldturnering, som kører over alle 3 dage. Yderligere vil der blive målt og konkurreret på kryds og tværs i teknisk udfordrende øvelser.

Ved siden af fodbolden, vil du få et indtryk og indblik i den fantastiske brasilianske kultur. Om aftenen vil der være plads til udfordre sine tekniske færdigheder enten i en FIFA-turnering, bordfodbold-turnering eller andre sociale aktiviteter.

 

 

Pris:  

Prisen for hele herligheden er 995.- der dækker træningen, en fed tøjpakke, frugt og alle måltider, samt overnatning med opsyn.

Tilmelding:

Du kan tilmelde dig via vores hjemmeside på: www.brazilfootballcollege.dk/skillz/

Indkvartering og afhentning

Der vil være mulighed for at ankomme til Campen søndag fra kl. 18.00. (OBS: Der er ikke aftensmad søndag aften). Til de som ankommer mandag, kan dette ske i tidsrummet mellem 08.15 – 09.15.

Onsdag kan spillerne hentes kl 15:30.

Hvor foregår Campen: 

Ydesvej 4, 8500 Grenaa

Spørgsmål: 

Hvis du har nogle spørgsmål i forhold til praktiskeoplysninger er du altid velkommen til, at kontakte os på vores Mail: najo@videndjurs.dk eller ringe på 2622 4114 (Nanna Johansen)