Nu koster det 30 kr. at gå til 3F-bold i Brøndby

0
871

Når Brøndby IF spiller sæsonens første hjemmekamp på tirsdag mod BSF, så skal publikum have telefon eller pengepungen frem, når de skal ind og se kampen. Brøndby IF lancerer nemlig entrébetaling til sine hjemmekampe, 30 kroner, som kan betales på kontant eller mobilepay. Betalingen skal ses som en støtte til holdet og skal bruges til at skabe nogle bedre oplevelser omkring kampene, forklarer klubben på sin facebookside:

“Med indførelsen af entré kommer vi til at kunne spille en langt mere aktiv rolle i forhold til at levere forbedret kvalitet af både events i forbindelse med kampene og støtte Kvindeholdets præsentation af sig selv til mediaverden med forbedret TV produktions kvalitet,” siger kommerciel leder Christian Taylor til Brøndbys facebookside.

Christian Taylor fortsætter:

“Efter sommerens flotte kvinde-EM resultat, håber vi, der vil komme flere og se vores kampe i den hjemmelige 3F Liga. Vi vil gerne bygge videre på succesen og dermed forbedre kvaliteten af de tiltag der er forbundet med at afvikle en kamp på absolut topplan! Det koster penge. Med introduktionen af entrébetalingen håber vi, at folk der vil se vores fantastiske hold, vil tyde betalingen mere som økonomisk støtte til de tiltag vi arbejder konstant på at forbedre end en ekstra udgift for dem.”

Kampen Brøndby-BSF spilles tirsdag den 22. august kl. 18.30.