Anna skal spille 3F i Brøndby

0
2085

Brøndby har i sidste uge udvidet sin 3F-trup med tre nye spillere, som sidste år spillede på klubbens U18 DM-hold. Én af dem er Anna Mogensen, der i den kommende sæson skal få livet som 2.g’er på Brøndby Gymnasium til at hænge sammen med 3F-fodbold i Brøndby. Hun har taget en snak med FODBOLD FOR PIGER om sine forventninger til sit nye liv som 3F-spiller.

Af Andrea Signe Trolle

”Jeg tror stadig ikke det er gået helt op for mig, at jeg kommet med i truppen på 3F-holdet i Brøndby. Men jeg har det selvfølgelig rigtig fedt med, at jeg nu får muligheden for at spille på hold med så mange af Danmarks bedste spillere.”

Sådan lyder det fra 18-årige Anna Mogensen, der i denne uge har kunnet fejre, at hun sammen med sine holdkammerater Lærke Søndergaard og Signe Lindqvist, er blevet tilbudt en plads i Brøndbys 3F-trup. Anna har trænet med truppen over en længere periode, men selve oprykningen har været længe undervejs. Men nu er hun endelig klar til at blive en del af truppen, og det ser det unge talent frem til:

”3F har haft meget at se til over sommeren, så har vi har gået i lang tid og ventet spændt på om vi blev tilbudt en plads, men det skete heldigvis. Der er en hel del som kommer til at ændre sig nu, for på det her niveau kan jeg ikke have en dårlig dag. Der er også en hel del mere disciplin og så bliver det også spændende med nye holdkammerater og et nyt trænerteam, som jeg lige skal lære at kende.”, fortæller Anna.

Foto: Lærke Tingleff Søndergaard, Anna Mogensen og Cecilie Lindqvist

Hård kamp om pladserne

Det bliver også en ændring for Anna, at der bliver en del hårdere kamp om pladserne på 3F-holdet end det hun har været vant til på ungdomsholdene. Hun sætter derfor ikke næsen op efter den store mængde spilletid til at starte med, men håber at det kommer hen ad vejen:

”Mine personlige forventninger med oprykningen er først og fremmest at få nogle gode træningspas før jeg sætter mig selv for store mål. Jeg håber på at få en bænkplads til kampene i starten og så selvfølgelig på spilletid, når muligheden kommer. På nuværende tidspunkt ser mulighederne for spilletid ikke så lyst ud, da vi er en del forsvarsspillere, som kæmper om samme plads. Men jeg er fortrøstningsfuld og tager gerne kampen op, for konkurrence kommer kun til at gøre mig til en bedre fodboldspiller.”, siger Anna.

2.g i gymnasiet og 3F-fodbold

Anna får meget at se til i den kommende sæson, hvor hun skal få 3F-fodbold i Brøndby til at hænge sammen med 2.g på Brøndby Gymnasium. Men heldigvis har Brøndby Gymnasium erfaringer med elitesportsudøvere og Anna får derfor gode muligheder for at få sit skoleliv til at spille sammen med sine hårde træningsuger:

”Jeg går på Brøndby Gymnasium og det er derfor hurtigt og nemt at komme til træning. Men de er generelt også gode på gymnasiet til at forstå, at man prioriterer sin fodbold højt. Jeg har derfor mulighed for at få udsat mine opgaver, hvis jeg føler mig for stresset i en periode og det synes jeg er rigtig rart.”, fortæller Anna og tilføjer til sidst:

”Men det bliver rigtig spændende efter så mange spillere er taget videre og nye er kommet til. Men jeg er slet ikke i tvivl om at vi nok skal få en god start på sæsonen og vi til sidst står med en medalje om halsen og en pokal i hånden”