Pernille Harder tæt på at vinde

0
1079
Prisern som Men s Player of The Year og Womens Player of The Year uddeles hvert år ved et stort UEFA-arrangement i Monaco i slutningen af august. Sidste år vandt Christian Ronaldo og Lieke Martens priserne. Foto: Harold Cunningham - UEFA/UEFA via Getty Images)

Lieke Martens vandt torsdag aften UEFA Womens Player of The Year. Pernille Harder blev toer i konkurrencen om den prestigefyldte titel, som blev uddelt ved et stort UEFA-arrangement i Monaco

Af Steen Trolle

Det blev den hollandske angriber Lieke Martens, som løb med den prestigefyldte titel som UEFA Womens Player of The Year, som torsdag aften blev uddelt i Monaco. Men Pernille Harder var tæt på at vinde. Pernille var den ene af tre nominerede, og hun fik 81 point i afstemningen, som Lieke Martens vandt med 95 point. Den tredje nominerede, den tyske landsholdsanfører Dzenifer Marozan, fik 47 point.

Det er et panel af trænere og journalister med speciale i kvindefodbold, bl.a. FODBOLD FOR PIGERs chefredaktør, der har deltaget i afstemningen. Hvert jurymedlem kunne stemme på tre spillere.

På de efterfølgende syv pladser, kom disse spillere:

4: Vivianne Miedema (Holland, Bayern München /Arsenal)

5: Eugénie Le Sommer (Frankrig, Lyon)

6: Wendie Renard (Frankrig, Lyon)

7: Jackie Groenen (Holland, Frankfurt)

8: Lucy Bronze (England, Manchester City / Lyon)

9: Jodie Taylor (England, Arsenal)

10: Shanice van de Sanden (Holland, Liverpool)