Harder: Fuldt fortjent at Lieke Martens vinder

0
757

Pernille Harder var torsdag aften tæt på at vinde konkurrencen om UEFA Womens Player of The Year. Hun måtte dog se den hollandske angriber Lieke Martens løbe med prisen, mens hun selv blev nummer to i konkurrencen. Alligevel er Pernille Harder ikke skuffet, da FODBOLD FOR PIGER møder hende i The Grimaldi Forum i Monaco få minutter efter prisuddelingen.

”Jeg synes det er fuldt fortjent, at Lieke Martens vinder. Lieke er en meget kreativ spiller, hun laver point, både mål og assists, og hun ser spillet godt,” siger hun.

”Selvfølgelig vil man da gerne vinde, når man er nået hertil. Men jeg er først og fremmest stolt over, at være nomineret”.

Prisuddelingen fandt sted i forbindelse med UEFAs årlige Season Kick Off, hvor der også blev trukket lod til gruppespillet i mændenes Champions League-turnering, og hvor prisen som UEFA Men’s Player of The Year blev uddelt. En titel der gik til Real Madrids Christiano Ronaldo.

”Det er fedt at være her. Det er meget overvældende, når man står her i det fineste selskab,” siger Pernille Harder.

Du har haft en fantastisk sæson, hvor du er blevet både svensk og tysk mester og har vundet EM-sølv, og nu står du her. Den sæson bliver svær at overgå, gør den ikke?

”Ja, det bliver nok svært. Men der er altid noget, der kan gøres bedre. Målsætningen for sæsonen er, at vi skal ud og vinde nogle titler,” siger Pernille Harder, som har dette budskab til de mange fodboldpiger, der følger hende og drømmer om at nå lige så langt:

“Du skal tro på det. Så kan alt lade sig gøre”.