Silke Bonnen om ny BSF-ærgrelse: KoldingQ var kyniske

0
1585

Trods en ny god præstation, måtte BSFs 3F-kvinder lørdag for anden gang på få dage  forlade banen med nul point, efter at holdet tabte 2-1 på udebane mod KoldingQ.

For at gøre ondt værre, var det på et mål i de døende minutter af hjemmeholdets Carola Schneider, at KoldingQ hev sejren i land.

Det var derfor en flok skuffede BSF spillere, der efter kampen satte sig i bussen og vendte snuden hjem mod Sjælland igen, kunne den 17-årige midterforsvar Silke Bonnen berette om.

”Vi er ærgerlige over at det ikke lykkes os at få minimum en uafgjort med hjem fra Kolding, for vi synes selv at vi igen leverer en god præstation, og ligeledes, at det er unødvendigt at vi igen står efter kampen og må konstatere, at det ikke blev til point,” sagde Silke Bonnen efter kampen.

”Ligesom Brøndby, så er KoldingQ kyniske og udnytter vores små fejl på de afgørende tidspunkter. Jeg synes ellers, at vi i størstedelen af kampen har spilovertaget, og at vi generelt spiller en god omgang fodbold, selvom vi ikke får skabt helt så mange chancer som mod Brøndby,” tilføjede hun.

To nederlag mod henholdsvis Brøndby og KoldingQ er således faktum for BSF i denne uge, og det skal laves om i den kommende, hvor man skal op imod Varde.

”Vi ser allerede frem mod næste weekend, hvor vi skal have point. Vi har to gode præstationer i bagagen, og det gør at vi går ind til den kamp med tro på egne evner, men også med en meget klar målsætning om, at det denne gang skal være os, der med kynisme afgør kampen til egen fordel,” afsluttede Silke Bonnen.