U17-landsholdet slog Belgien i testkamp

0
1111

Landstræner Kristian Mørch og U17-landsholdet fik mandag aften en perfekt start på deres nye samarbejde. Landsholdet er på en træningstur i Belgien, hvor de spillede en testkamp mod værtslandet, og det blev til en 0-2 sejr til Danmark.

Pernille Pedersen gjorde det til 0-1 efter 37 minutter, da hun sendte en kølig inderside ind bag den belgiske målmand,og 20 minutter inde i 2. halvleg fordoblede Laura Juul målscoreren. Laura modtog et indlæg fra Sille Tvede, som hun sendt ind ved den fjerneste stolpe.

“Der var masser af ting at tage fat i efter kampen, men Danmark var effektive og viste til tider meget fint spil, hvilket lover godt frem mod EM kvalifikationsturneringen på hjemmebane i september,” skriver DBU på Pigelandsholdenes facebookside.

På onsdag kl. 14.00 mødes de to hold igen. Kampen kan følges på facebooksiden.