B93’s anfører før u16 topkamp: ”Det bliver tæt”

0
1439

Topholdene i u16 Øst-rækken, B93 og Brøndby, mødes på søndag i en direkte kamp om førstepladsen. Vi har talt med Maise O’Connor, anfører hos B93, som spår en tæt kamp med godt teknisk spil

Af Astrid Trolle

På søndag d. 1 oktober er der lagt op til topkamp i u16 Øst rækken. B93 tager nemlig i mod Brøndby på hjemmebane kl. 13.30. B93 fører rækken med 3 point, dog har Brøndby spillet en kamp mindre end B93. Hvis Brøndby tager en sejr med hjem fra Svanemølleanlæget på søndag, overtager de førstepladsen. Det bliver en tæt kamp, hvor begge hold nok vil komme med højt humør og flot spil.

B93’s anfører Maise O’Connor fortæller:

”På søndag regner jeg med en tæt kamp, vi som hold, skal kunne modstå Brøndby’s teknisk gode og hurtige spillere. Men vi vil kæmpe alt hvad vi kan for at vinde, og derfor tror jeg på det”.

Forrygende sæsonstart

Anfører Maise kan se tilbage på en forrygende start på sæsonen. De har vundet samtlige kampe indtil nu, og har en målscore på +17.

”Vi ligger nr. 1 fordi vi aldrig giver op og bakker hinanden op til hver kamp. Desuden fungerer vores spil fra midten og ud på kanten rigtig for tiden. Selvfølgelig kan det blive bedre, men jeg er virkelig stolt af vores hold,” fortæller en optimistisk Maise O’Connor.

Med ca. 9-10 runder tilbage, og en masse spænende kamp, hvor alt kan ske. Er det svært at forudse, hvem der tager guldet med hjem fra Efterårets turnering. Også B93 og Maise håber på guld:

”Vi har gode chancer i år, men nu må vi se, hvad der sker,” siger hun.