Brøndby vandt hele 10-0

0
1021

Stine Larsen scorede et hattrick, og Nanna Christiansen stod for to mål og fire oplæg, da Brøndby i dag slog Varde med hele 10-0.

Af Solveig Valbjørn

Brøndby kom godt fra start, da de søndag tog imod 3F Ligaens bundhold, Varde, på hjemmebane. Hanna Persson scorede efter 21 minutter, og herfra tog det fart.

I det 23’ minut scorede Brøndby nemlig to gange mere, da både Nanna Christiansen og Olga Ahntinen kom på måltavlen. Brøndbys Stine Larsen og Louise Winter udbyggede begge føringen, så Brøndby kunne gå til pause med resultatet 5-0.

I anden halvleg kunne landsholdsprofilen Stine Larsen fulende sit hattrick, da hun scorede til både 6-0 og 7-0.

Brøndbys tre sidste mål blev scoret af Nanna Christiansen, Saga Ollerstram og indskiftede Cecilie Lindqvist.

Med storsejren ligger Brøndby på andenpladsen med 12 point efter fem kampe, mens Varde ligger nederst med 0 point efter fire kampe.