Galtens U12/U13-piger hjalp VSK Aarhus til sejr i 3F-ligaen

0
1926

Galtens U12/U13-piger hjalp VSK Aarhus til sejr i 3F-ligaen

På en skøn sensommeraften var 15 af Galtens fantastiske U12/U13-piger torsdag på tur til Aarhus for at være boldpiger i 3F-ligakampen mellem VSK Aarhus og Odense Q.

VSK-spillerne var gode forbilleder

Den solbeskinnede aften bød ud over en velfortjent 4-0-sejr til VSK over Odense Q på autografer og billeder med VSK-spillerne, heriblandt landsholdsspiller Stine Ballisager og Laura Østergaard, der selv har spillet i Galten FS i sine ungdomsår. Endnu engang var alle VSK-spillerne fremragende forbilleder for pigerne og gav sig god tid til at småsnakke efter kampen.

Julie Dahl delte ud af erfaringerne som 3F-ligaspiller

Galtenpigerne blev inden kampen vartet op med pommes frites og sodavand af Julie Dahl fra VSK-truppen. Julie er knæskadet og havde derfor mulighed for at fortælle om livet som 3F-ligaspiller kombineret med højskolelivet på den nærliggende Århus Idrætshøjskole, mens holdkammeraterne gjorde sig klar til kamp.

Højt var humøret da pigerne langt over sengetid trillede hjem til Galten-Skovby fulde af oplevelser.

Bliv en del af et fantastisk sammenhold i Galten FS

Er du pige fra årgang 2005/2006 og vil du også gerne være en del af det fantastiske sammenhold i Galten FS, der både har et Liga 1-hold og et C-række-hold, så kontakt os på gfspiger@gmail.com

Følg også pigerne på Instagram under #gfspiger, hvor du kan se billeder fra masser af de sjove aktiviteter som pigerne har gang i ved siden af fodbolden.