Brøndbys Hanna Persson: “Kampen mod Fortuna bliver hård”

0
924

“Vi forventer en hård kamp mellem to hold med selvtillid,” lyder meldingen fra Brøndbys Hanna Persson forud for søndagens topopgør mod Fortuna Hjørring.

Af Solveig Valbjørn

Der er lagt op til et vaskeægte topopgør på søndag, når Fortuna får besøg af sidste års guldvindere Brøndby på Nord Energi Arena. Det bliver en kamp om vigtige point mellem titel-rivalerne, der begge har fået maksimumpoint i 3F Ligaen indtil videre.

De forsvarende mestre Brøndby har henover sommerpausen foretaget stor udskiftning i truppen, og det har givet plads til nye spillere udefra – heriblandt den svenske midtbanespiller Hanna Persson, der forventer en hård kamp:

“Jeg har ikke selv meget kendskab til Fortuna, da jeg aldrig har spillet mod dem. Men vi forventer os en hård kamp mod et hold som kommer med selvtillid efter at have vundet alle kampe indtil videre,” fortæller Persson, og fortsætter:

“Vi har forberedt os til kampen ved at fokusere meget på at spille os ud af presset med få berøringer, og derudover har vi især trænet mange afslutninger på mål, indlæg og en-mod-en.”

Brøndby kommer ligeledes med selvtillid, efter at have vundet den seneste kamp hele 9-1 over Odense Q, hvor blandt andet Nanna Christiansen strålede med fire mål. Og storsejren mener 21-årige Persson bliver en fordel:

“Der er selvfølgelig stor forskel mellem Odense Q og Fortuna, så det bliver en helt anden kamp den her gang, men vi har en god fornemmelse på holdet, og dét at vi scorede så mange mål mod Odense Q har givet os en god portion selvtillid, som vi kan tage med os mod Fortuna,” siger Persson til FODBOLD FOR PIGER.

Kampen spilles på søndag den 3. september klokken 15 på Nord Energi Arena.