KoldingQ og VSK Aarhus delte point i tæt opgør

0
821

Det blev til 2-2 opgøret mellem KoldingQ og VSK Aarhus, som blev spillet lørdag eftermiddag. I lørdagens to andre opgør blev det til 1-1 mellem OdenseQ og Vejle, mens BSF slog Varde 0-1.

Af Andrea Signe Trolle

Lørdagens program i 3F Ligaen bød på et midtjysk lokalopgør mellem sidste sæsons 3’er KoldingQ og det nyoprettede 3F-hold VSK Aarhus. Men resultatet fra kampen viser, at der ikke var niveaumæssig forskel mellem de to hold. Da slutfløjtet lød stod der nemlig 2-2 på måltavlen og de to hold kunne derfor tage hjem med endnu ét point på kontoen.

Det var hjemmeholdet KoldingQ, som kom bedst fra start. Allerede efter 12 minutters spil stod den 2-0 på mål af Signe Boysen og Mille Gejl. Men blot 10 minutter senere reducerede VSK Aarhus-spiller Signe Andersen til 2-1 og 11 minutter senere fik Stine Ballisager Pedersen udlignet til 2-2. Hun fortæller følgende om kampens forløb:

”Jeg synes, at vi spilmæssig kommer fint fra start, men defensivt står vi ikke godt nok på banen. Vi er ikke konsekvente nok og derfor får Kolding scoret to mål tidligt i kampen og det er bestemt ikke godt nok. Resten af kampen synes jeg, at vi er dominerende og spiller god fodbold og kommer derfor også fortjent på 2-2 og derefter formår at bevare roen,” siger målscorer Stine Ballisager Pedersen.

2-2 mål sikrede VSK Aarhus point

Stines eget mål til 2-2 sikrede VSK Aarhus et enkelt point i lørdagens opgør. Målet var efter et hjørnespark, hvor KoldingQs forsvar i første omgang fik clearet bolden, men den endte hos en VSK Aarhus-spiller, som kunne sende et indlæg ind i feltet, som Stine kunne sparke i mål med venstrepoten – og det vigtige mål glæder midterforsvarsspilleren:

”Jeg er tilfreds med min egen indsats i kampen med undtagelse af deres andet mål, hvor jeg ikke sad tæt nok på min mand. Til gengæld gjorde jeg det godt igen ved selv at få scoret, så det var rigtig lækkert. Nu er der længe til næste kamp og det er dejligt efter en hård uge. Så vi skal have nogle gode hårde træningspas, hvor vi skal arbejde med at få vores defensive pres til at fungere. Ellers skal vi bare bruge pausen på at spille en masse fodbold og arbejde på at spille hurtigt.”

Lørdagens 3F-program bød også på et opgør mellem OdenseQ og Vejle, som endte uafgjort 1-1. I Varde havde hjemmeholdet taget imod sjællænderne fra BSF. Der blev det til en 0-1 sejr til udeholdet.