BSF-anfører inden Fortuna-kamp: Vi vil jagte muligheden

0
1375

Lørdag kl. 13 tager BSF imod Fortuna Hjørring på Ballerup Idrætspark. Anfører for hjemmeholdet Michelle Madsen er klar til kampen, og tror på muligheden for point, hvis BSF spiller op til deres bedste.

Af Andrea Signe Trolle

Efter en pause i 3F Ligaen, så ser BSFs anfører Michelle Madsen frem til at komme i kamp, når Ballerup Idrætspark på lørdag danner rammen om kampen mellem BSF og ligaens førerhold Fortuna Hjørring. Ifølge anføreren, så har det været en brugbar landsholdspause, som holdet har udnyttet til småjusteringer inden opgøret lørdag eftermiddag:

”Det har været en fin pause for os og det har været godt at kunne finjustere nogle af de detaljer, som vi ikke har været helt tilfredse med i sæsonens første fire kampe. Det er specielt den offensive del af spillet vi har arbejdet med, fordi vi ikke har været kyniske nok på modstanderens sidste tredjedel,” siger Michelle Madsen.

Ifølge Michelle Madsen, så er det især kynisme, som holdet får brug for til kampen. Men selvom der i BSF-lejren er optimisme efter en god sæsonstart, så er holdet ikke i tvivl om, at det bliver en svær opgave mod ligaens førerhold:

”Fortuna har et enormt stærkt hold og kommer som klare favoritter. Det bliver utvivlsomt en svær kamp for os. Vi ved godt at der ikke er nogen der forventer at vi får point, så vi kan spille frit og uden det store pres på skuldrene. Vi skal ramme dagen og være skarpe i begge ender, men er vi det, så tror vi også på at vi kan drille Fortuna.”, siger Michelle Madsen.

Nye spillere i kamp

BSF har også udnyttet pausen til at opruste truppen, hvor de to spillere Cecilia Pedersen og Simone Rydahl er kommet med på holdet og det er en fordel for holdet, ifølge Michelle Madsen:

”Det har været rigtig godt at få Cecilia og Simone ind på holdet. Vi ser stærkere ud og har mere bredde på holdet end inden landsholdspausen. Derfor er alle klar over, at der er oversiddere til kampene, og det får den positive effekt, at der kommer mere konkurrence til alle træningspas. Vi ved alle sammen, at hvis ikke vi præsterer, så er der nogen som venter på at gribe chancen, og det gør os både bedre individuelt og som hold.”, afslutter Michelle Madsen.

BSF går ind til opgøret med to sejre og to nederlag i ryggen, mens Fortuna Hjørring har 15 point efter fem kampe.