EM-KVAL: U17-landsholdet slog Kasakhstan med 6-0

0
1033

Det danske U17-pigelandshold scorede i går hele seks mål i den vigtige EM-kvalifikationskamp mod Kasakhstan. Fire af målene blev scoret af Kirstine Lykke.

Af Solveig Valbjørn

U17-landsholdet var med sejren over Wales et hold med selvtillid forud for gårsdagens anden EM-kvalifikationskamp. Denne gang hed modstanderen Kasakhstan, og her kunne de rød-hvide hive en sikker sejr på 6-0 hjem.

Pigerne kom godt fra start, da Emma Snerle scorede via en bold i dybden efter 20 minutter. Og herefter tog angriberen Kirstine Lykke fra Vildbjerg SF over. Hun scorede nemlig hele fire mål i træk, hvoraf de tre sidste blev scoret inden for kun ni minutter.

Cecilie Christensen scorede kampens sjette og sidste mål til slutresultatet 6-0.

Flot præstation af det danske U17-landshold, som spiller den sidste kvalifikationskamp på lørdag den 30. september kl. 15 mod Frankrig. Kampen spilles på Kolding Stadion.