Fem fodbold-videoer du skal se

0
2199

Vi har samlet fem fede fodboldvideoer, som du kan lad dig inspirere af

Af Astrid Simone Trolle

Noget af det, som gør mig motiveret som fodboldspiller er at se videoer af spillere, der er helt fantastiske. Fede cuts eller fremragende mål, er noget af det, som man virkelig bliver inspireret af. Noget af det der gør, at man får lyst til at træne endnu hårdere. Derfor har jeg samlet en række videoer, som jeg føler man skal se. Videoer med seje fodboldpiger, videoer som jeg kan se om og om igen.

Sådan udfører og laver du med Sif Rykær

Er du i tvivl om, hvordan en bold skal tæmmes med låret eller hvordan man lige laver det der ”Vristspark”. DBU Jylland har nemlig lavet en playliste med super seje Sif, hvor hun lærer dig en masse skills.

Hele Danmarks Pernille Harder

Den her video er klart en mine ynglings. Det er en video der viser en masse mål og driblinger fra Pernille Harder. Man bliver simpelthen så glad og stolt, når man ser en dansk kvindefodboldspiller, der er så god. Tjek den ud

Fantastiske mål

Hvem elsker ikke lækre mål, og fede jubelscener. Men ingen har sagt, at det kun er mænd, der kan lave fantastiske mål. UEFA har samlet de 10 bedste mål fra EM i sommers. Se dem her og få inspiration til din næste kamp 🙂

http://www.uefa.com/womenseuro/video/index.html

Redninger i verdens klasse

Et hvert hold ønsker sig den bedste målmand, som har de bedste redninger. Jeg har her en video, hvor en masse forskellige kvindemålmænd, redder de vildeste bolde. Hvor er de seje

Indi Cowei når hun er bedst

23-årige Indi kan noget med en fodbold, og det viser hun klart i den her video. Hun laver de mest fantastiske jongleringer, som jeg klart ville ønske jeg kunne.