Stine Larsen efter storsejr: Vi håber på “The Double”

0
1273
Stine Larsen, her i kamp med BSFs Busra Barut, scorede Brøndbys første mål. Foto: Steen Trolle

Søndag tog Brøndby imod Varde, i en kamp der endte 10-0 til hjemmebaneholdet. Landsholdsspilleren Stine Larsen blev dagens helt store profil med hattrick, og derfor har FODBOLD FOR PIGER nu snakket med angriberen om holdets videre ambitioner i 3F Ligaen:

Af Solveig Valbjørn

Brøndbys 3F Liga-hold scorede hele fem mål i hver halvleg, da de søndag spillede mod Varde på hjemmebane. Kampen endte altså 10-0 til Brøndby, hvilket betyder, at holdet nu ligger på andenpladsen i 3F Ligaen med tolv point efter fire kampe. Kampens store profil og Stine Larsen fortæller om kampen:

“En kamp hvor det i store dele lykkedes os at spille på 2. Løbet og få rykket på Vardes defensiv og dermed få skabt god plads til os selv. Så var det en kamp hvor vi fik en masse på måltavlen, hvilket er med til at øge selvtilliden på hele holdet. Så alt i alt en rigtig god kamp til at komme op i omdrejninger til de mange spændende kampe der venter os,” siger hun.

Stine Larsen spillede selv en vigtig rolle i Brøndbys storsejr, da hun lavede et hattrick – og det betyder meget for den alsidige spiller:

“Det er da selvfølgelig rigtig dejligt at få scoret 3 kasser. Vil man være angriber – som jeg nu vil – så er den fornemmeste opgave at score, så jo – jeg er da rigtig glad for at jeg fik bolden til at ramme nettet 3 gange.”

Går stadig efter “The Double”

Brøndby måtte tidligere på måneden se sig slået af den direkte konkurrent Fortuna Hjørring, da holdet tabte 3-1 på udebane. Det betyder, at Fortuna ligger øverst i tabellen med maksimumpoint efter seks kampe. Men nederlaget rykker ikke ved de forsvarende mestres ambitioner:

“Vi går ind til hver kamp for at vinde, og selvfølgelig går vi efter at vinde ‘The Double.’ Men når det er sagt, så er vi stadig et meget nyt hold, der er i udvikling, så vi tager en kamp af gangen og ser hvor hen det fører os til – men vi håber og arbejder på at kunne stå med ‘The Double,’” lyder det fra Stine Larsen.