Maria Møller Thomsen er udtaget til U23-landsholdet: “Glad og mega stolt”

0
1667

Den 18-årige forsvarsspiller Maria Møller Thomsen er netop udtaget til det danske U23-landshold. Læs Marias tanker om udtagelsen her:

Af Solveig Valbjørn

I sidste uge blev den danske U23-landsholdstrup udtaget, og blandt de mange unge spillere var midterforsvaren Maria Møller Thomsen der til dagligt er viceanfører for Odense Q.

Den kun 18-årige Maria fortæller i en pressemeddelelse, at udtagelsen føles som en personlig sejr, som hun kan bruge fremover i sin videre udvikling som fodboldspiller:

“Jeg er glad og mega stolt. Det er en personlig sejr oven på en svær sæsonstart.”

“Det handler jo hele tiden om at vise sig frem, og U23-landsholdet er en rigtig god mulighed for det. Og så er det bare fedt at komme afsted og spille med og træne med så mange dygtige spillere. Det ser jeg meget frem til,” siger Maria Møller Thomsen.

Maria Møller Thomsen jubler efter scoring i 3F Ligaen. Foto: Iver Tidemand.

En enorm udvikling 

Siden årsskiftet har Maria Møller Thomsen været fast inventar i midterforsvaret for Odense Q, og henover sommeren blev hun også udnævnt som ny viceanfører i klubben. Det 18-årige talent er glad for den positive udvikling, men har ambitioner om at nå endnu længere:

“Som midterforsvarer ved jeg, at jeg er nødt til at præstere hver gang, og jeg er rigtig glad for det pres og ansvar, der følger med. Selvom jeg er blandt de yngste i vores trup, er jeg en af dem med mest erfaring fra 3F Ligaen, så det er efterhånden blevet min tur til at give noget videre til de andre. Jeg har en drøm om at nå endnu længere med fodbolden, og det er vigtigt, jeg holder den positive udvikling i gang, hvis jeg vil det,” lyder det fra Maria.

Maria Møller Thomsen kan måske komme på banen for U23-kvindelandsholdet når de på søndag skal møde Finland.