Simone Rydahl skifter fra svenske LB07 til BSF

0
2290

Simone Rydahl vender hjem til sin gamle klub BSF efter lidt over et halvt år i svenske LB07. Indtil videre har midtbanespilleren og BSF aftalt, at hun skal spille den resterende del af det indeværende år for BSF.

Af Andrea Signe Trolle

Efter en halvsæson i svensk fodbold har midtbanespiller Simone Rydahl besluttet at vende næsen hjem mod Danmark og skifte svenske LB07 ud med danske BSF. Simone har tidligere spillet i BSF, men skiftede i januar 2016 til Brøndby. Der spillede hun i godt et års tid, før hun skrev kontrakt med svenske LB07 i starten af 2017. Men efter lidt over et halvt år i klubben, har Simone besluttet at afslutte samarbejdet med LB07:

”Jeg valgte at stoppe samarbejdet, fordi klubben mine øjne stillede nogle krav, som jeg hverken kunne eller ville leve op til. Det var på ingen måde en nem beslutning, fordi jeg ikke vidste hvad der så skulle ske. Jeg stod klubløs og frygtede egentlig, at jeg først ville komme i spil igen til foråret, men heldigvis modtog jeg dog relativt hurtigt et opkald fra Thomas Maale, og jeg var ikke et sekund i tvivl om, at jeg skulle være en del af projektet i BSF”, siger Simone Rydahl.

Vil bidrage med erfaring og rutine

Simone Rydahl kan komme i spil for BSF den 23. september, hvor Fortuna Hjørring gæster Ballerup Idrætspark. Men selvom hun allerede er blevet taget godt imod i BSF, så er hun klar over, at hun skal ind og kæmpe for en plads på holdet:

”Jeg har haft en rigtig god start i klubben og fra dag 1 følt, at jeg er vendt hjem. Det er et ungt hold med en masse energi og engagement, og jeg er ikke i tvivl om, at vi kommer til at skabe gode resultater. Jeg har store forventninger til mig selv og jeg er bevidst om, at jeg skal steppe op og bevise mit værd. Jeg kommer ikke sovende til en startplads, og det er derfor vigtigt for mig, at jeg går forrest og bidrager med min erfaring og rutine”, siger Simone.

Det har derfor været en interessant uge for 3F-holdet i BSF. Udover Simone Rydahls hjemkomst, så offentliggjorde BSF for en uge siden, at Cecilia Pedersen også vendte hjem til klubben efter hun havde spillet først i USA og senere haft en kontrakt i LB07.