U17-landsholdets anfører: Vi udnytter vores chancer fint

0
971

U17-Pigelandsholdet vandt deres første EM-kvalifikationskamp mod Wales med 2-0. “Det var en utrolig svær kamp at spille, “ fortæller anfører Ea Rasmussen til FODBOLD FOR PIGER:

Af Solveig Valbjørn

485 tilskuere havde søndag fundet vej til Moseveje Stadion i Kolding, hvor U17-landsholdet spillede deres første kvalifikationskamp frem mod EM. Modstanderen var Wales, og de blev besejret med 2-0.

Den centrale midtbanespiller Olivia Møller Holdt sendte Danmark i front efter 22 minutter, og kort inde i anden halvleg fordoblede Emma Snerle føringen til slutresultatet 2-0. Anfører Ea Rasmussen fortæller om kampen:

“Det var en utrolig svær kamp at spille i dag. Vi møder et hold som kun vil forsvare med 11 mand bag bolden, så det var meget svært at finde plads at spille på. Vi løser det dog fint med at spille hurtigt og tålmodigt, og så får vi scoret to gode mål, hvor vi fint får udnyttet vores chancer,” fortæller Ea Rasmussen, og tilføjer:

“Det vi gjorde godt i dag, var at spille hurtigt, tålmodigt og så undgik vi at sætte bolden på spil for mange gange, hvor de så kunne bryde vores spillerytme. Vi var også gode til at vende spillet, så vi kunne skabe nogle chancer ved at rykke deres hold fra side til side.”

U17-landsholdet spiller deres næste EM-kvalifikationskamp om kun to dage, men inden dag skal holdet arbejde videre på de ting, de ikke lykkedes med i dagens kamp:

“Vi havde svært ved at nedbryde deres organisation, fordi de var så mange mand bag bolden, og derfor får vi ikke skabt så mange chancer, som vi måske havde håbet på,” lyder det fra anføreren, som til dagligt spiller i KoldingQ.

Kampen mod Kasakhstan spilles onsdag den 27. september på Kolding Stadion klokken 18.  

Staropstillinge til kampen mod Wales: