BSF opruster på U16 – ansætter ny cheftræner

0
1454

Peter Schultz er ny mand i spidsen for BSFs U16 pigehold, som klubben vil satse yderligere på som en del af fødekæden op mod U18DM og 3F Ligaen.

Af BSF

BSF vil styrke pigeafdelingen yderligere, og har i den forbindelse ansat Peter Schultz som cheftræner for klubbens U16 øst 1 pigehold. Peter Schultz tiltræder i BSF den 01-11-2017.

Klubbens U16 øst pigehold har efter en sommer med usikkerhed grundet træner og spillerafgang, haft et flot efterår, hvor BSF i skrivende stund efter syv kampe ligger nummer 3 i U16 øst 1 med 12 point.

Det er dog målet fortsat at styrke holdet yderligere og derved sikre en naturlig fødekæde både fra klubbens yderst talentfulde årgange under U16, samt fra U16 og til U18DM, hvor BSF er én ud af tre klubber på Sjælland, der har licens til at deltage.

Fra U18DM skal der være en naturlig fødekæde til 3F Ligaen, hvor BSF sammen med Brøndby er ene om at repræsentere Sjælland.

”Med Peter Schultz’ ansættelse er vi overbeviste om, at vi har taget et skridt i den rigtige retning, og at det for klubben vil gavne vores talentudvikling og fødekæde yderligere. Vi glæder os til samarbejdet og ikke mindst til at komme i gang med det,” fortæller formand Simon Knudstrup.

Peter Schultz har været træner de seneste 10 år og har både C og B-licens. Peter Schultz har stor erfaring som tidligere cheftræner for Roskilde Pigefodbolds U16 hold og Brøndby IF U19 elite-øst drenge, samt som specifiktræner for B93 damesenior og senest som specifiktræner for Østerbros damesenior 1. divisionshold.

”Jeg er meget struktureret i mit trænings-mindset og vil gerne skabe et udviklingsorienteret elitært træningsmiljø for U16-1. Jeg glæder mig til at blive en del af BSF og i særdeleshed til at komme ud på træningsbanen og i gang med arbejdet,” siger Peter Schultz.

Der er åben for prøvetræning for spillere i årgang 2002, 2003 og 2004 i december 2017 og januar 2018. Kontakt Peter Schultz på tlf. 20231048 eller mail peterschultzfodbold@gmail.com for yderligere info.